OO DPS Bar: Bojanić doživio fijasko u Domu kulture u Baru

Likovali su preksinoć predstavnici barske opozicije preko njihovih partijskih portala povodom komičnog pokušaja da veličnstven skup u Sportskom centru u Baru kom je prisustvovalo 4.000 podržavaoca budućeg predsjednika Crne gore Mila Đukanovica, i koji su na najbolji način istakli da će jos ubjdljiviju podršku dati 15.aprila.

Prepuna sala Sporskog centra predvođena Predsjednikom Milom Djukanovicem je na najbolji način razuvjerila dezurne dušebriznike iz DF koji su slanjem montiranih fotografija pokušali odložiti spoznaju o svom još jednom političkom izbornom krahu.

S obzirom na fijasko večerašnje konvencije Mladena Bojanića, biće zanimljivo  čitati  obrazloženja kako je 200 prisutnih više od 4.000 koliko je bilo na konvenciji budućeg predjsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Slike govore više od hiljadu riječi . Čitav skup Mladena Bojanića bi mogao da se smjesti u prva tri reda naše Konvencije.

Čekamo opravdanja i alibije Bojanića i političara i medija koji ga podržavaju. Koga li će sad optužiti za fijasko koji su večeras doživjeli u Baru?

Barani su preksinoć jasno stavili svima do znanja da su uz Mila Đukanovića, pa još jednom zahvaljujemo svim ljudima koji su pokazali da je Bar uvijek na pravoj strani. A tako će biti i u nedjelju, 15. aprila.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član