OO DPS Bar: Bečićevi sljedbenici u paralelnoj stvarnosti

Sudeći po paranoji u poslednjem saopštenju odbornika Lekovića i poslanika Kolića, Demokrate očigledno žive u paralelnoj stvarnosti. Da ih podsjetimo kako izgleda realnost: DPS je ubjedljivi pobjednik a oni najveći gubitnici na poslednjim izborima u Baru. Rezultat koji su ostvarili je toliko nevažan, da je danas potpuno nebitno da li uopšte djeluju kao politička grupacija a kamoli šta pišu u svojim nemuštim saopštenjima. Vjerujemo da je ovaj nalet skribomanije ustvari pokušaj ovog neuspješnog odbora da javnost podsjete da postoje. Na njihovu žalost, i forma i sadržaj su pogrešni.

Najnovije teorije zavjere koje nude umjesto odgovora na postavljena pitanja, ukazuju da je pretrpljeni poraz od njih zaista napravio ljude sa iskrivljenim pogledom na svijet. Zato ne treba da čudi što ih bivši koalicioni mentori ovih dana nazivaju “sektašima i političkim štetočinama”. I zaista, teško da se bilo koji građanin Bara može prisjetiti nekog doprinosa ove partije našem gradu, ukoliko se u doprinose ne računa “eksplozija” komentara i podsmijeha na društvenim mrežama koja je uslijedila nakon nevjerovatnog, histeričnog predizbornog nastupa Alekse Bečića, koji je u nekim momentima poprimao oblik pravog napada. Ali ni toliko težak politički nokaut kakav su Demokrate doživjele nakon tog napada, nije otrijeznio niti ohladio njihove usijane glave. Oni i danas jednako histerišu, kleveću i podmeću, ne shvatajući gdje će tek da završe nakon sljedećih izbora.

Da zaključimo parafrazom jedne narodne poslovice: pametan čovjek se uči na tuđim greškama, a Demokrate – ni na sopstvenim.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član