OO DPS Bar: Asfaltiranje ulice Stara pruga pri kraju

Opštinski odbor DPS-a Bar u Mjesnoj zajednici Bar IV je održao konferenciju za medije na kojoj je govorio koordinator DPS-a za MO Bar IV i Bar V mr Zarija Franović. Povod za još jednu u nizu konferencija naše Partije, bio je upoznavanje građana ove Mjesne zajednice i građana Bara sa  realizacijom investicionih projekata u ovom dijelu barske opštine.

Franović  je na konferenciji za medije kazao da će u narednim danima biti završeno asflatiranje ulice Stara pruga u Bjelišima u dužini od 800m. Bice asfaltirana u punom profilu, vrijednost  investicije je 103.000 eura, a finansirana je od kredita KfW banke. Završetkom radova na ovom putnom pravcu, Mjesna zajednica Bar IV će dobiti modernu saobraćajnicu koja predstavlja alternativu u slučaju neprohodnosti nadvožnjaka. U proteklom periodu u MZ Bar IV je urađeno mnogo, izgrađena je kanalizacija u dužini preko 800 metara, posao vrijedan 300.000 eura, takođe finansiran od kredita KfW banke. 

Nakon završetka radova na ulici Stara pruga, nastaviće se sa poslom koji je predviđen Programom uređenja prostora za 2017. godniu.  Koordinator DPS-a  smatra neophodnim da se uporedo sa radovima na ulici Stara pruga završe neki kraci ulica koji gravitiraju prema ovoj ulici.

Kao jedan od prioriteta za naredni period Franović je naglasio rješavanje problema sekundarne vodovodne i kanalizacione strukture u MZ, posebno u naseljima Rena i Ahmetov brijeg, gdje ima problema sa vodosnabdijevanjem.

Franović je podsjetio da je u pripremi Program uređenja prostora za 2018. godinu, te da će i za narednu godinu biti opredijeljen isti ili veći iznos za Mjesnu zajednicu Bar IV, te da će se radovi izvoditi po prioritetima koje odredi Odbor Mjesne zajednice.
 
Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član