OO DPS Bar: Aleksa Bečić u totalnom bunilu

Poštovani Aleksa, znamo da vam nije lako nakon VIII Kongresa, veličanstvenog skupa, najvećeg u istoriji DPS-a, jer smo juče još jednom demonstrirali našu političku dominaciju. Ipak, vas molimo, za vaše dobro, da se malo saberete. Znamo, nije lako slušati do juče vašeg političkog idola, gospodina Zorana Zaeva, kako pred čitavom javnošću kaze da je Crna Gora lider regiona zahvaljujuci DPS-u i Milu Đukanoviću?! Još vam je teže palo što je Kongres protekao u najboljem redu i što je demonstrirana sloga i snaga naše partije. Znamo da je vama i vašim mentorima najteže od svega palo to što je za predsjednika DPS-a ponovo izabran Milo Đukanović, jer ste i vi svjesni da je to garant vašeg poraza na narednim izborima. Znamo da ste vi i vaši mentori s nestrpljenjem čekali Kongres, i da je teško kad se toliki trud i “promo” rad sruši kao kula od karata za jedno veče. Ne bi voljeli da smo danas u vašoj koži, suočeni sa tmurnom realnošću da je DPS nikad jači, a da vi po svim anketama imate strmoglav pad i gubite bitku za opozicione glasove. Sve ove stvari koje ste rekli u Baru vjerovatno vam se priviđaju i to je psihologiji poznat fenomen bijega od realnosti. Barani svakako odlično znaju ko ste vi i Demokrate, i jasno su vam to pokazali na izborima.

A realnost za vas je sledeća: upravo vas optužuju da ste ojadili kasu vaše bivše partije za 100.000e, upravo vas osobe sa kriminalnim biografijama u Budvi prozivaju za iznevjerena obećanja i iznudu mita. Nedavno je dokazano i da ste plagijator. A da ste i manipulator i demagog, odavno su poznate činjenice!

Želimo vam da što prije izađete iz političkog bunila u kojem se trenutno nalazite i pokušate, makar na tren, da budete odgovoran činilac političke scene Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član