OO DPS Andrijevica: Putujući cirkus obradovao 10 radoznalih Andrijevčana

Bečićev putujući cirkus preksinoć je autobusima doputovao u Andrijevicu, sa namjerom da održi još jedan u nizu, sad već čuvenih “promo” performansa. 

Znajući da u Andrijevici imaju tako malu podršku, da na posljednjim izborima nisu uzeli ni jednog jedinog odbornika, putujući cirkus riješio je da ipak obiđe ovu opštinu. Iako se nisu nadali da će  formirati Opštinski odbor, jer im je podrška u ovoj opštini O ( nula), na njihovo opšte oduševljenje, tamo ih je dočekalo čak deset ljudi. Snalažljivi prvaci Demokrata, predvođeni  euforičnim Bečićem, brže-bolje, u strahu da im neko od ovih 10 ne pobjegne, sve ove građane po skraćenom postupku proglasiše za partijske funkcionere i članove Opštinskog odbora. Uzalud su im zbunjeni ljudi objašnjavali da su došli samo da  se zabave i uživaju u sada već čuvenom performansu sastavljenom iz tri tačke:  “Odbrana magistarskog”, “Ujedinjenje svih religija” uz prateći nastup “gosta iznenađenja” zapisničara Pavićevića. Iako zatečeni ponašanjem Demokrata, ovih deset građana  ostaše da do kraja isprate ovo “čudo neviđeno”, jer ko zna kad će opet ovako smiješna družina doći u andrijevačke krajeve.  
Učesnici performansa, ipak svjesni političkog debakla koji su doživjeli u Andrijevici, izguraše Bečića na binu da pred okupljenima po zadatku pristiglim u našu opštinu glume Andrijevčane, i ovim novim, slučajnim članovima, do mile volje vježba javni nastup. Mjesecima zabrinut za vrtoglavi pad rejtinga, Bečić se potrudi  da publiku uvjeri kako i dalje  mrzi DPS iako glasine kažu da je kroz dimnjak stare zgrade Vlade upao u Skupštinu. Poslovično naviknut da potcjenjuje inteligenciju građana osvrnuo se i na aktuelni zakon o vjerskim zajednicama, recitujući promo floskule, koje ne ismijava više samo Crna Gora već, čitav region.
Građani Andrijevice poručuju Aleksi Bečiću da obavezno dođe sa vremena na vrijeme i da uvijek povede svoje zabavljačke trupe, jer dobre zabave i smijeha nikad dosta.

Opštinski odbor DPS Andrijevica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član