Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Tivat

U Tivtu su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora  DPS-a Tivat, kojima su prisustvovali koordinatori u ime Predsjedništva partije Predrag Nenezić i Izvršnog odbora Goran Jevrić, predsjednik Opštinskog odbora dr Siniša Kusovac, kao i partijski funkcioneri, odbornici i predsjednici Mjesnih odbora.

Na sjednici Opštinskog odbora donijeta je Odluka o kriterijumima, broju i načinu izbora predstavnika Opštinske izborne konferencije, usvojeno je uputstvo za organizaciju kandidacionih sastanaka Mjesnih odbora  i formirane su radne grupe Opštinskog odbora za praćenje aktivnosti i pružanje pomoći mjesnim organizacijama.

U sklopu redovnih aktivnosti, u narednom periodu održaće  se sjednice svih mjesnih organizacija na kojima će  se predlagati predstavnici za Opštinsku  izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog  odbora DPS-a Tivat .

Koordinator  ispred Predsjedništva, Predrag  Nenezić, istakao je da je Tivat grad, koji je u proteklom periodu na najbolji način valorizovao efekte Vladine razvojne politike, prije svega u turizmu, ali i u svim drugim oblastima. U skladu s tim, izrazio je očekivanja da će predstojeće partijske aktivnosti dodatno motivisati sve članove, simpatizere, kao i građane Tivta, koji prepoznaju viziju i pobjedničku snagu DPS-a, i time obezbijediti dodatnu energiju, potrebnu za još brži sveobuhvatni razvoj grada.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član