Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Petnjica

U Petnjici su danas, 12.04.2019.god. uz brojno prisustvo članstva održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Petnjica kojima je predsjedavao predsjednik OO DPS Mehmed Adrović. Sjednicama su prisustvovali i član Glavnog odbora DPS Crne Gore Samir Agović i koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore dr Suad Numanović.

Članovi su upoznati sa Odlukom Glavnog odbora DPS Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim organizacijama, planom aktivnosti za naredni period, kao i Odlukom o kriterijumima i broju predstavnika za Izbornu konferenciju koje su jednoglasno usvojene.

Na sjednici Opštinskog odbora je utvrđena dinamika organizovanja sjednica Mjesnih organizacija na kojima će biti izabrani Mjesni odbori i predloženi kandidati za predstavnike na Izbornoj konferenciji, kao i kandidati za novi Opštinski odbor.

Prihvaćen je i predlog da se Opštinska izborna konferencija održi 15 juna, a takođe su formirane radne grupe za podršku i praćenje aktivnosti u mjesnim organizacijama.

Zaključeno je da će predstojeće partijske aktivnosti doprinijeti da se DPS kao najjača politička partija u Petnjici, kadrovski i organizaciono dodatno ojača.

Opštinski odbor DPS Petnjica

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član