Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Kotor

Večeras su u Kotoru održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora na kojima su članovi organa Partije upoznati sa radnim dokumentima i Odlukom Glavnog odbora DPS Crne Gore o raspisivanju izbora u opštinskim partijskim organizacijama. 

Predsjednik Opštinskog odbora, poslanik Željko Aprcović, upoznao je prisutne sa Planom aktivnosti u Opštinskoj organizaciji u susret Opštinskoj izbornoj konferenciji i VIII Kongresu Demokratske partije socijalista. 

Na sjednicama je definisano da se u narednom periodu održe sastanci svih mjesnih organizcija na kojima će se izabrati rukovodstvo na nivou mjesnih odbora, predstavnici za Izbornu konferenciju i predlagati kandidati za novi sastav partijskih organa na nivou Kotora.  Konstituisne su i  Radne grupe za pomoć u pripremi  i realizaciji svih planiranih aktivnosti.

Članovi Opštinskog odbora jednoglasno su usvojili dokumenta o izbornim aktivnostima i donijeli odluku da se Opštinska izborna konferencija DPS Kotor održi 14. juna 2019. godine. 

Izraženo je zadovoljstvo dosadašnjim radom lokalnog DPS, koji je u ovom mandatu održao 40 sjednica Izvršnog i 24 sjednice  Opštinskog odbora,  uz posebnu napomenu da predstojeće aktivnosti predstavljaju dodatni podstrek i potrebu za dalje organizaciono i kadrovsko jačanje kapaciteta naše Partije. 

Demokratska partija socijalista Kotor, kao najjači politički subjekat u ovom gradu ima posebnu odgovornost prema građanima Kotora za pružanje još većeg doprinosa napretku i razvoju našeg grada kao i doprinosa za razrješenje evidentne političke krize u Kotoru, zbog koje najviše trpe i gube sami građani.

U radu sjednica Izvršnog i Opštinskog odbora učestvovali su i koordinatori za Kotor: Branko Čavor u ime Predsjedništva DPS Crne Gore i Tamara Vukašinović, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Kotor

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član