Održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bijelo Polje

U Bijelom Polju je 27.02.2019 godine održana zajednička sjednica Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bijelo Polje u proširenom sastavu sa članovima Glavnog odbora, predsjednicima Mjesnih odbora i odbornicima u SO Bijelo Polje.

Sjednici je prisustvovao koordinator ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore, zamjenik predsjednika DPS-a i Predsjednik Vlade Crne Gore g-din Duško Marković.

Prema dnevnom redu razmotrena je analiza rada Kluba odbornika, realizacija Izbornog Programa za 2018 godinu i Plan realizacije za 2019 godinu.

Opštinski odbor je ocijenio pozitivno rad Kluba odbornika i dao podršku svim odbornicima da nastave sa planiranim akivnostima i donošenjem odluka u interesu svih građana i razvoja Bijelog Polja.

Konstatovano je da se Program Partije za 2018 godinu ostvaruje po planu.Svi projekti dogovoreni sa građanima se uz podršku Vlade  realizuju ili su  u fazi realizacije.

U  2019 godinu planirana je realizacija brojnih projekata u vrijednosti od 26 000 000 od kojih su najvažniji:
– Bjelasica,
– Đalovića pećina,
– OŠ „Dušan Korać“,
– Kolektor.

Razmotrena je aktuelna politička situacija.Ocijenjeno je da je Crna Gora politički stabilna sa ubrzanim ekonomskim razvojem i kao članica NATO-a i država na korak od članstva u EU ima svoju poziciju  i akter je svih dešavanja u svijetu.

Osuđen je pokušaj dijela  opozicije i medija  da se nazakonito poslovanje Atlas i IBM banke politizuje i iskoristi za kreiranje još jedne afere za destabilizovanje Crne Gore. Data je puna podrška Predsjedniku Crne Gore i DPS-a Milu Đukanoviću  i našem partijskom vrhu.

Opštinski odbor DPS Bijelo Polje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član