Održana sjednica Opštinskog odbora DPS Tivat

Nakon sjednica MO i sjednice IO koje su održane protekle sedmice,  sinoć je održana sjednica Opštinskog odbora u proširenom sastavu, kojoj su prisustvovali koordinatori ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora Predrag Nenezić i Goran Jevrić. Sjednica je održana uz poštovanje svih mjera i preporuka NKT-a.

Na sjednici kojom je predsjedavala predsjednica OO DPS Tivat Jovanka Laličić, bilo je riječi o proteklom periodu obilježenom epidemijom novog koronavirusa,  o mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela, Vlade Crne Gore  i organa lokalne samouprave Tivta. Istakla je da su NKT, Vlada Crne Gore i svi državni organi dali svoj puni doprinos u očuvanju zdravlja ljudi i doprinijeli da se uspješno izborimo sa epidemijom. Posebno je istakla da su  u novonastaloj situaciji punu odgovornost, mobilnost i sposobnost pokazali  i Opštinski tim za zaštitu i spašavanje na čelu sa Predsjednikom opštine,  svi organi i službe na lokalnom nivou, članovi Crvenog krsta, volonteri koji su svjesni rizika po lično zdravlje pružali pomoć najugroženijim građanima naše opštine, kojima je ta pomoć bila potrebna.

Ipak, kazala je Laličić najveća zahvalnost pripada građanima Crne Gore,  koji su poštovanjem mjera doprinijeli činjenici da je Crna Gora danas prva država u Evropi koja nema slučajeva novog koronavirusa. Tivćani i Tivćanke su pokazali solidarnost, ali i veliku odgovornost i disciplinu.

Kada je u pitanju saniranje ekonomskih, odnosno socijalnih posljedica epidemije, data je puna podrška Vladinim, ali i mjerama koje  je Skupština opštine nedavno usvojila, uz obavezu da se  pažljivo prati ekonomska situacija u gradu i adekvatno tome preduzimaju dalje aktivnosti. Potrebno je  da  se ulože dodatni napori kako  bi se turistička sezona odvijala u željenom pravcu.

Na sjednici je bilo riječi o velikom broju aktivnosti koje je Opštinski odbor u Tivtu realizovao u proteklom periodu, a koje će biti intenzivirane u predstojećim sedmicama.

Zahvaljući dobro vođenoj politici u proteklom periodu, brojnim realizovanim projektima, ocijenjeno je da će Demokratska partija socijalista u Tivtu  sigurno  ostvariti ubjedljivu pobjedu na predstojećim  izborima i time  nastaviti put evropskog razvoja Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Tivat

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član