Održana sjednica Opštinskog odbora DPS Glavnog grada

Na sinoć održanoj sjednici Odbora DPS Glavnog grada Podgorice, kojom je predsjedavao predsjednik Časlav Vešović, a kojoj je prisustvovao i predsjednik Demokratske partije sociajalista Crne Gore Milo Đukanović, konstatovano je zadovoljstvo radom odbora DPS Glavnog grada i gradske uprave, ali i spremnost da se na adekvatan način odgovori brojnim izazovima koji se nalaze pred gradskim odborom i partijom u cjelini.

Predsjednik Đukanović je naglasio značaj realizacije kapitalnih projekata u Glavnom gradu, kao i uspostavljanje i osnaživanje brojnih gradskih servisa sa ciljem povećanja kvaliteta života građana Podgorice.
 
Takodje, zajednički je konstatovano da Demokratsku partiju socijalista u narednoj godinu očekuju redovni parlamentarni izbori te da se, kao i do sada, očekuje da Odbor DPS Glavnog grada Podgorice bude centralna snaga ostvarivanja izbornog rezultata koji će omogućiti da Demokratska partija socijalista i dalje bude lider državne politike. U tom kontekstu pohvaljeni su napori koji su učinjeni u tekućoj godini na daljem snaženju partijske infrastrukture koja je rezultirala organizacijom Izborne konferencije Glavnog grada i doprinosom organizaciji Kongresa, na kojem je na najbolji način demonstrirana politička snaga i jedinstvo DPS.
 
Na sjednici Odbora jednoglasno su prihvaćeni prijedlozi da se za potpredsjednika Odbora izabere Andrija Čadjenović kao i za sekretare u odboru DPS Glavnog grada Branko Jovanović, Srdja Miljanić, Mihailo Andjušić, Nermin Abdić i Miloš Nikolić.

Opštinski odbor DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član