Održana sjednica Opštinskog odbora DPS Cetinje

Na Cetinju je 27.02.2019 godine održana sjednica Opštinskog odbora DPS Cetinje, na kojoj su pored članova Opštinskog odbora prisustvovali i odbornici u Skupštini Prijestonice Cetinje, kao i koordinatorka ispred Predsjedništva DPS Crne Gore g-đa Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS-a Crne Gore g-đa Tamara Vukašinović.

Prema Dnevnom redu razmatrana je analiza rada Kluba odbornika u lokalnom Parlamentu,  realizacija Izbornog programa za 2018 god. i plan realizacije za 2019 godinu. Članovi Opštinskog odbora dali su punu podršku i ocijenili pozitivnim dosadašnji rad Kluba odbornika. Konstatovano je da dinamika Izbornog programa ide u pozitivnom smjeru i da će se ista nastaviti u tekućoj godini kroz aktivnosti na najznačajnijim projektima uz podršku Vlade Crne Gore.

Razmatrana je i aktuelna politička situacija. I ona će jednoga dana biti prošlost, ali sigurno ne kao ona u dugom istorijskom trajanju Crne Gore i Cetinja koje se sa ponosom sjećamo. Zato smo, kao i u sličnim situacijama sigurni da će biti zaboravljena i pripadati onoj  ružnijoj strani zrijevanja crnogorskog društva.

Smatramo da podrška sa Cetinja Predsjedniku Crne Gore i DPS-a Milu Đukanoviću i našem partijskom vrhu ima posebnu težinu a da su vrijednosti politike DPS-a bez alternative.

Opštinski odbor DPS Cetinje

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član