Održana sjednica koordinatora i predsjednika Mjesnih odbora OO DPS Bar

Sjednica koordinatora i predsjednika mjesnih odbora OO DPS Bar održana je sinoć, 5. februara, na kojoj je analizirano stanje partijske infrastrukture i aktivnosti u susret predsjedničkim i lokalnim izborima. Sjednicama je prisustvovao član Izvršnog odbora DPS CG Goran Jevrić. Narednih dana biće formiran Opštinski izborni štab, čime će i formalno otpočeti aktivnosti u okviru predizborne kampanje. Intenzviraćemo rad na terenu i pojačati komunikaciju sa biračima kako bi čuli njihova mišljenja i sugestije za sve što  treba realizovati u narednom periodu.

Dogovoreno je uključivanje novih aktivista u rad partijskih organa, koji će svojoj energijom dati dodatnu snagu i zamajac odličnom izbornom rezultatu koji će naša Partija ostvariti na predstojećim predsjedničkim i lokalnim izborima. Opštinski odbor DPS-a Bar, u proteklom periodu je realizovao veoma važan dio aktivnosti  na jačanju partijske infrastrukture, čime potpuno spremni dočekujemo izbore. Očekujemo dobar izborni rezultat i nastavak trenda rasta povjerenja građana u DPS, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou.

Sumirani su planovi iz predizbornog programa koja smo ponudili građanima uoči lokalnih izbora 2014. godine i analizirani projekti koji se realizuju na području opštine Bar. Konstatovano je, da je do sada realizovan veliki broj projekata na području svih mjesnih zajednica, te da je lokalna samouprava predvođena Demokratskom partijom socijalista pokazala kapacitet da bude kvalitetan servis građanima, da  izvršava konkretne zadatke i sprovodi projekte od interesa za Bar.Opštinski odbor DPS Bar će se i ubuduće prema zahtjevima svih svojih članova i građana Bara odnositi odgovorno i posvećeno.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član