Održana sjednica Izvršnog odbora DPS Bar

Sjednica Izvršnog odbra OO DPS Bar održana je sinoć, 15. februara 2018. godine. Na sjednici kojoj je prisustvovao član Izvršnog odbora DPS CG Goran Jevrić, sumirani su rezultati rada u proteklom periodu i dogovoren plan djelovanja u susret predsjedničkim i lokalnim izborima. Takođe, donijeta je odluka da se na predstojećoj sjednici Opštinskog odbora DPS Bar članovima da na usvajanje Odluka o formiranju Opštinskog izbornog štaba koji će brojati preko 70 članova, te Odluka o formiranju radnih grupa za sprovođenje izbornih aktivnosti.

Konstatovano je da su ranije formirani timovi Savjeta mladih DPS Bar, u proteklom periodu, obišli preko 200 domaćinstava u gradskom i prigradskom području, te da su utisci koji su građani Bara ovom prilikom iznijeli, potvrdili uspješnost politike naše Partije.
Iskazano je zadovoljstvo radovima koji se izvode na području opštine Bar, prvenstveno onim koji se odnose na oblast vodosnabdijevanja i tretmana otpadnih voda, te najavama da će biti završeni prije ugovorenog roka.

Služba za informisanje OO DPS Bar

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član