Održana Opštinska izborna konferencija DPS-a Žabljak

Danas je održana Osma izborna konferencija Demokratske partija socijalista Žabljaka kojoj su prisustvovali: član Predsjedništva Milan Roćen, član Izvršnog odbora Milosav Anđelić, predsjednik OO Demokrata Žabljaka, predsjednici saveza boraca i penzionera Žabljaka, članovi opštinskog odbora i izabrani predstavnici ispred mjesnih odbora.

Opštinsku izbornu konferenciju otvorio je predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Žabljak Milorad Zarubica. Konferenciju su pozdravili Milan Roćen, Milosav Anđelić i Spasoje Ostojić. Konferencija je nakon svečanog dijela nastavila radni dio sa unaprijed predviđenim dnevnim redom. Razmotren je i usvojen Izvještaj o radu Opštinskog odbora između dvije konferencije.

Izabran je novi Opštinski odbor od 53 člana. U Opštinski dbor shodno statutu po osnovu funkcije ušlo je 21 član,tako da novi saziv Opštinskog odbora broji 74 člana. U opštinski odbor izabrano je 34% pripadnica ljepšeg pola, 35,85% novih članova i 22,64% mladih članova.

Konferencija je protekla u izuzetnoj atmosferi, sa iskazanim zadovoljstvom postignutim radom i rezultatima u partiji u prethodnom periodu, uz ocjenu da je potrebno modernizovati rad partije, u duhu novog vremena, i očekivanog daljeg napretka Žabljaka i naše Crne Gore.

Opštinski odbor DPS Žabljak

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član