Održan tematski panel pod nazivom: ‘’ŽENE ZA BAR – PRAVA STVAR”

Sinoć je, u prepunoj sali Dvorca kralja Nikole, održan tematski panel pod nazivom ‘’ŽENE ZA BAR ­- PRAVA STVAR”.

Učešće u panelu uzele su žene iz lokalnog političkog života i kandidatkinje na odborničkoj listi: Tanja Bokan, dr Marija Markoč, Vesna Drašković i Andrea Marstijepović. Gost je bila i predsjednica Alijane žena DPS Crne Gore, Drita Lolla.

Prisutne je pozdravio nosilac izborne liste, Dušan Raičević, koji je istakao da je panel okupio društvo sjajnih žena, koje ponosno predstavljaju i vole svoj grad i svoju državu, pobjednice, koje su bastion odbrane crnogorskog društva i aktivne učesnice u kreiranju političkog života, koji vodi ka evropskoj budućnosti.

Kroz diskusiju na panelu naglašena je spremnost žena da se u trenucima polarizacije, snažno i borbeno priključe platformi koju predvodi Demokratska partija socijalista.

Upravo jer su ovi lokalni izbori izuzetno važni, ne samo za naš grad, nego i za budućnost naše države, prepoznat je značaj političkog trenutka.

Pred glavnim akterima i stvaraocima političkog diskursa je i izazovan zadatak, da uz političku zrelost za kreiranje politike, uz sinergiju sa mladim i obrazovanim kadrovima, uspješno vode grad i državu do evropskog nivoa na svim segmentima.

Lokal-patriotizam i ljubav prema državi moralna je obaveza i odgovornost, prvenstveno prema sebi, svojoj porodici i društvu.

Prisutnima se obratila i Vesna Drašković, predsjednica Alijanse žena DPS Bar, ujedno i kandidatkinja za odbornicu liste “PRAVA STVAR, Koalicija Zajedno Bar’’.

Ona je u svom izlaganju saopštila da su žene izuzetno važne, ne samo u pragmatičnom smislu, već i unutar porodice, da kroz razgovor sa svojom djecom, porodicom, daju podstrek i motivaciju, kako ne bi bile samo učesnice, već i kreatori iste.

“Žene treba da budu promjena koju one žele da vide u svijetu. Zahvaljujući Opštini Bar, u proteklom periodu, kroz program podrške preduzetništvu, kreirane su armije ženskih preduzetnica koje svojim uspjesima inspirišu i ohrabruju sve žene da pokrenu biznise i uzmu aktivno učešće u stvaranju još bolje političke podloge za poboljšanje standarda i položaja žena u društvu”, kazala je Drašković.

Na kraju istakla je svoje uvjerenje da će naša pobjednička lista ‘’PRAVA STVAR, Koalicija Zajedno’’, dobiti povjerenje građana da u narednom četvorogodišnjem periodu preuzmemo političku odgovornost i od Bara nastavimo da kreiramo bolje mjesto za život.

“Zato, hrabrim koracima, ŽENE ZA BAR- PRАVA STVAR, u nove izborne pobjede!”, zaključila je Vesna Drašković.

Vesna Drašković, kandidatkinja za odbornicu na listi ‘’ PRAVA STVAR, Koalicija Zajedno Bar’’   


Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član