Odgovor Predraga Sekulića Bojanu Jevriću (URA): Vaš problem na parlamentarnim izborima neće biti DPS nego izborni cenzus

Poštovani gospodine Jevriću,

Evropska pravila su jasna i ona podrazumijevaju dijalog u Parlamentu. Nažalost, zbog političkog kukavičluka poslanika vaše partije koji ne dolaze u Parlament, taj dijalog nije moguć. Ali to je vaša odluka i o tome su građani jasno iskazali svoj stav na predsjedničkim i lokalnim izborima prošle godine. Da li ima potrebe da Vas podsjećam na rezultate tih izbora? Da li ima potrebe da Vas podsjećam da je snaga vašeg “pokreta” danas na nivou statističke greške? Sa druge strane, medijska buka koju stvarate (istina, sada manje od kada su vas Demokrate “otkačile”) uveliko prevazilazi vašu političku snagu i vi to veoma dobro znate.

DPS je u više navrata jasno saopštila – spremni smo da razgovaramo o svim otvorenim pitanjima, prije svega o izbornim zakonima i organizaciji narednih parlamentarnih izbora, ali ne jezikom ultimatuma i ucjena.

Budimo otvoreni, vaš problem na narednim parlamentarnim izborima neće biti DPS nego izborni cenzus. Zato i pokušavate da stvaranjem što veće buke u medijskom prostoru Crne Gore, u čemu imate nesebičnu pomoć onih koji su vas i napravili, stvorite lažnu sliku o svojoj snazi, ne bili ušli u neku koaliciju i sebi produžili politički život za još koji mandat.

Predrag Sekulić, poslanik DPS u Skupštini Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član