Odgovor Opštinskih odbora DPS-a Demokratama: Povucite odbornike iz skupština opština Kotor, Herceg Novi, Budve, Berana

Bečićeve Demokrate pozvale su svoje opozicione kolege na bojkot povlačenjem svih poslanika u Skupštini Crne Gore i svih odbornika u skupštinama opština širom Crne Gore. Bolju vijest od njih nismo mogli čuti. 

Pozivamo Demokrate da prvi učine taj korak i povuku svoje odbornike iz Skupština opština. Čekamo da vidimo da povlačite svoje odbornike iz Skupština opština Kotor, Herceg Novi, Budve, Berana, i svih drugih gdje ste na demagošku priču o građanskim vrijednostima dobili podršku građana za svoju prikrivanu, nacionalno isključivu politiku.

Da li ćete u tom slučaju povući i svoje predsjednike Opština i predsjednika SO Budva i Berane? Ili ćete ih ostaviti na cjedilu i na platnom spisku, do prvih narednih sjednica kada će u nedostatku makar i samo vaših odbornika biti smijenjeni? Da li su sa vašim predlogom saglasni Vladimir Jokić, Stevan Katić, Krsto Radović i Novica Obradović? A Dragan Krapović? Ili za njega nije važno, pošto ima liderske ambicije u partiji?

Da li je moguće da vi Demokrate nekome spočitavate pobjede izvojevane olovkom? Da pominjete flomaster? Zar ste zaboravili da ste flomastere češće koristili upravo vi, kada ste tako morali da izglasate vašeg predsjednika Opštine Vladimira Jokića u Kotoru? Sjećate se? Vaših 5 plavih krugova, 5 kvadratića vaših kolega iz DF-a, 3 ljubičasta kruga SNP-a, 3 crvena kruga SDP-a i 1 nebo plavi kružić URE, od koje ste se nedavno razveli. Kratko pamćenje imate kada je u pitanju vaše „institucionalno djelovanje“ – zato sada svoju nemoć opravdavate pozivima na „dodatne manifestacije demokratskog pritiska i vaninstitucionalne metode političke borbe“, koje dovoljno govore da su vaši demokratski i institucionalni kapaciteti ravni nuli. 

Da vidimo kako će vam proći inicijativa za povlačenje odbornika. Kakav uticaj imate na kolege u opoziciji i hoćete li početi od sebe. Jedva čekamo da sprovedete svoje najave.

Budite pošteni pa kažite ko vam je mentor, ko vas je gurnuo u priču o bojkotu lokalnih parlamenata. Mislite li da je njemu stalo do vaše političke sudbine ili vas samo koristi kao piončiće u službi tuđih interesa?

 Opštinski odbori DPS Kotor, Herceg Novi, Budva i Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član