Odgovor OO DPS Berane koaliciji “Zdravo Berane”: Pobrkali ste uloge, vaša družina je na optuženičkim klupama

Od stranke kojoj gotovo cijelo rukovodstvo odgovara za najteže zločine prema državi, ne možemo ništa ni očekivati sem kleveta i podmetanja. Preuzevši ulogu sudije i tužioca, klevetajući nedužne ljude, malo ste pobrkali uloge i zaboravili da je vaše mjesto, prije svega, na optuženičkim klupama.

O učincima vaše koalicije koja je sistematski upropašćavala Berane, 4. februara će se izjasniti građani, a, nadamo se, uskoro i državni organi koji će ispitati sve zloupotrebe koje ste sprovodili u toku četvorogodišnjeg mandata. Razumijemo da vam je lakše da se bavite vještačkom proizvodnjom skandala i afera, nego da pronađete makar i jedan uspjeh vaše vlasti, jer tako nešto ne postoji. Skoro ništa nijeste ispunili što ste obećali! Krpili ste koaliciju koja se po svim šavovima raspadala, pravili trule kompromise i sve četiri godine proveli u mučnim pokušajima da kako-tako sačuvate golu vlast i izvučete još koju privilegiju. 
Znaju mudri Beranke i Beranci ko je ko u našem gradu. A znaju i građani Crne Gore na šta ste sve spremni i vi i vaši lideri da bi ostali na vlasti. Zato ćete 4. februara dobiti odgovor za sva nepočinstva koja ste činili Beranama, ali i za ona koja je vaša družina pripremala svim građanima Crne Gore 16. oktobra 2016. godine.

Opštinski odbor DPS Berane

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član