Odbornici DPS-a učestvovali na panel diskusiji ,,Podgorica u susret Evropi” u organizaciji NVO ,,Centar za razvoj evroatlantske misli”

Panel diskusija pod nazivom: “Podgorica u susret Evropi” održana je u Narodnoj biblioteci“Radosav Ljumović” u organizaciji NVO “Centar za razvoj evroatlantske misli”. 

Panelisti na ovom skupu su bili Doc. Dr Ivan Vuković, profesor na FPN-u
Časlav Vešović,  zamjenik gradonačelnika Podgorice, Mr Mihailo Anđušić – poslanik u Skupštini i član Odbora za Evropske integracije i Tijana Vidaković, predsjednica Udruženja mladih antifašista. 

U okviru diskusije, panelisti su, u prepunoj sali Biblioteke, govorili na temu evropskih vrijednosti, značaja antifašizma, procesa evropskih integracija kao i važnosti iskorišćavanja pretpristupnih fondova na primjeru Glavnog grada. 
NVO Centar za razvoj evroatlanske misli je organizacija koja je nastala iz ideje mladih studenata iz Crne Gore i inostranstva s ciljem adekvatnog informisanja mladih ljudi o evroatlanskoj i evropskoj integraciji Crne Gore.

Dio izlaganja zamjenika gradonačelnika Časlava Vešovića o evropskim pretpristupnim fondovima koji se koriste za razvoj Podgorice:

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član