Odbor DPS Prijestonice: Žalimo što je cetinjski SDP za saveznike izabrao jurišnike na sve crnogorsko, pozivamo na zajedništvo u odbrani državnog dostojanstva

Gospodine Konjeviću, nijesmo iznenađeni Vašim stavovima iznešenim u sinoćnjoj “Aritmiji” kao ni konstatacijom da će SDP ostati u postojećem političkom aranžmanu na Cetinju, iako žalimo što ste za saveznike za vršenje lokalne vlasti odabrali URA i Demokrate – jurišnike na sve crnogorsko: na crnogorski ustav, na Crnogorsku crkvu, crnogorski jezik, na Mauzolej na Lovćenu…

Ipak, u ovom trenutku nemamo vremena za prazne floskule o urnisanom gradu koji vi, gle čuda, popravljate dovršavajući projekte DPS-a uz Zakon o Prijestonici, koji ste tako zdušno više godina sabotirali.

Vašu idilu, oličenu u sađenju tikvi sa Joanikijem, ne želimo remetiti niti u istoj učestvovati. Mi ćemo i u ovom delikatnom momentu ostati partija koja bezrezervno stoji na braniku nacionalnih interesa i temeljnih vrijednosti.

Gospodine Konjeviću, vjerujemo da će Crnogorcima nadvladati iskonski duh slavnih predaka koji su ponosni, dostojanstveni i složni vojevali velike bitke.

Ubijeđeni smo da ćemo svi zajedno uspjeti da odbranimo ovo što nam do sada nije urušeno.

Do tada se nećemo baviti sitno-partijskim interesima, niti kalkulacijama, kao što to vi veoma vješto radite.

Ubrzo, kada vratimo mir sjenima predaka sa Vučijeg dola, Fundine i Grahovca,… bavićemo se i Vašim optužbama.

Iako za Vas savezništvo sa rušiteljima ustavnog poretka Crne Gore nije u suprotnosti sa nacionalnim interesima, pozivamo Vas da u četvrtak ponovo budemo zajedno u civilizovanoj borbi za osnovna načela demokratije.

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član