Odbor DPS Prijestonice: URA je za šaku vlasti izdala Cetinje, naknadna pamet ne prolazi

Potreba da vi iz cetinjskog odbora URA danas, sedam mjeseci nakon usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti, ponovo obrazlažete i dajete sopstvene interpretacije ovog nelegitimnog akta, odraz je osjećaja griže svjesti prema Crnoj Gori i njenim građanima.

Međutim, te iste građane već jednom ste obmanuli, nakon 30. avgusta prošle godine, tako da ih svojim postupcima više ne možete iznenaditi. Ali, ako ništa drugo, onda prema našim sugrađanima pokažite barem malo poštovanja i principijelnosti, pa kada im se obraćate, onda pažljivo birate koga isturate u prvi plan. DPS nikome ne crta metu niti bilo koga etiketira, nego je taj neko sam sebe diskreditovao, kukavičkim bježanjem iz skupštinske klupe onda kada je Crnoj Gori bio najpotrebniji. O tom činu Cetinjani su jednoglasno zauzeli svoj stav i jasno saopštili mišljenje. Isto kao što će ga iskazati i na prvim sljedećim izborima u našem gradu, koji bi trebalo da se održe za koji mjesec. Osim, ako i tu po oprobanom receptu vašeg funkcionera ne pokažete sklonost ka bjekstvu, pa zajedno sa parlamentarnom većinom sa kojom ste i usvojili Zakon o slobodi vjeroispovijesti, izglasate odlaganje izbora za sljedeću godinu.

Skrivajući se iza parole “držite lopova” želite slomiti kičmu Crnoj Gori u nacionalnom, u vjerskom, u kulturološkom i svakom drugom pogledu. Uhvatili ste se u kolo sa četnicima koji za Cetinje kažu da je “malo selo pod Lovćenom” i sa njima mislite da mijenjate Cetinje nabolje?! Gospodo iz URE za šaku vlasti ste izdali sve one ideje koje baštini Cetinje i Crna Gora, a to su slobodarstvo i antifašizam, i sve ono za šta su se generacije prije nas borile i prolivale krv.

Teško je sjutra stati pred građane Cetinja i objasniti im kako vi to sa vojvodom Mandićem želite da unaprijedite njihov život. I još nešto oko Cetinja se šire požari čak i veći nego oni iz 2017. pa vas nešto ne vidimo na terenu kao tada, vjerovatno su vam udobne fotelje i uživanje na jahtama važnije od “borbe za spašavanje cetinjske prirode” kako ste nekad govorili.

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član