Odbor DPS Prijestonice: SDP-u preči i bitniji lični i partijski interes od interesa Cetinja i Crne Gore

Nakon svih naših pokušaja i ukazivanja na potrebu da se okupe zajedničke snage u cilju očuvanja temelja Crne Gore, koji su ugroženi od strane negatora naše države i njihovih sljedbenika, SDP se na Cetinju ispriječio svemu tome i odlučno rekao “NE”.

Dešavanja prije i nakon lokalnih izbora u Prijestonici su pokazala da našim kolegama i partnerima iz SDP-a je preči i bitniji lični i partijski interes od interesa Cetinja i Crne Gore.

Podsjećamo da je DPS nakon raspisivanja lokalnih izbora ponudila formiranje crnogorskog bloka čiji dobar izborni rezultat bi bio odličan podstrek i primjer da se taj model primijeni i na narednim parlamentarnim izborima. To bi izvjesno je, bio snažan zamajac koji bi rezultirao oslobađanjem naše države od pokoravanja velikosrpskim nacionalizmom koji je Crnu Goru zapljusnuo od 30. avgusta 2020. godine.

Međutim partnerima iz SDP-a preče su bile fotelje i funkcije, a samim tim i bliži koalicioni aranžman sa onima koji su nas i našu djecu 4. i 5. septembra zasipali suzavcima i gumenim mecima.

Kada se od te i takve izdaje prvaci cetinjskog SDP-a nijesu mogli opravdati, napadali su čak i one slobodne intelektualce koji su uvijek bili prepoznati kao odbrana do velikosrpskih državnih interesa, i istinski borci za opšte dobro građanske i antifašističke Crne Gore.

Sada i Cetinjani i svi drugi građani naše države vide da je SDP obmanjivao crnogorske građane kada je u kampanju krenuo sa Belvedera.

Ali sva ova dešavanja su potvrdila da je DPS jedini siguran i nepokolebljiv bastion Cetinja i istinski čuvar građanske i evropske Crne Gore.

Mi ćemo uvijek Cetinjem šetati uzdignuta čela jer ga nikad nijesmo prodali niti ćemo to ikad uraditi ni Cetinju niti Crnoj Gori!

Odbor DPS Prijestonice  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član