Odbor DPS Prijestonice: Preletač Danilović da Cetinje ne brani od nas

Politička hrabrost Gorana Danilovića možda se najbolje ogleda u sljedećem. Iz Demokratske partije socijalista prešao je u Narodnu stranku, koju je razbio, a iz nje u Srpsku narodnu stranku, a onda postao dio Demokratskoga fronta, iz kojeg je vremenom otišao u DEMOS, a odakle je opet otišao, pa je sada usamljeni predstavnik partije za koju slabo ko više zna i kako se zove.

O tome ko je opustošio bilo šta – najbolje govore dostignuća vlasti u kojoj, kao i uvijek, nebitnu ulogu igra Danilović – nezaposlenost najviša u istoriji, građane iz dana u dan čekaju nova poskupljenja, a Danilović i njegovi saborci jedino su zainteresovani za crkvena i nacionalistička pitanja.

Daniloviću, nemojte Vi braniti Cetinje od bilo koga, a naročito ne od nas. Vi, koji se u tom gradu ni pojaviti ne smijete. Vi, koji nikad nijeste izašli na izbore na Cetinju – a eto, možda je baš sad prava prilika, pa se unaprijed radujemo listi njegove partije na lokalnim izborima. Ili će, ipak, još jednom, kao i uvijek – uteći?

Demokratska partija socijalista ovim završava komunikaciju sa marginalnom pojavom kakva je Goran Danilović, uz iščekivanje da pravosudnim institucijama predstavi dokaze o tome kako naša partija stoji iza bilo čega što je najavljeno za četvrti septembar.

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član