Odbor DPS Prijestonice: Napadom na istaknute intelektualce, Đurašković pokazao da definitivno ide stazama Demokrata

Sve dok se danas nije oglasio Nikola Đurašković, predsjednik OO SDP Cetinje, napadom na istaknute intelektualce koji ne dijele njegove stavove povodom razvoja političke situacije u Prijestonici, vjerovali smo da su Demokrate jedine koje se brutalno obračunavaju sa onima koji se ,,drznu” da iskažu svoje mišljenje i javno saopšte svoj stav.

Ipak, očigledno je da je ulazak SDP-a u koaliciju kojoj je najadekvatniji  naziv ,,Fotelja je naša nacija”, uticao na to da njihovi pojedini funkcioneri poprime manire i jednoumlje svojstveno Demokratama, pa se tako danas Đurašković bez ikakvog povoda, obrušio na crnogorske intelektualce, prepoznate i dokazane borce za interese Crne Gore.

Neka vam je sa srećom. Kako smo i juče rekli – u vašem političkom samoubilačkom naumu vas svakako nećemo spriječavati. Slobodno vi gledajte svoje interese, i to pravdajte na način koji želite, a mi ćemo Crnu Goru i Cetinje, kao i uvijek, znati da odbranimo od vaših novih koalicionih partnera i njihovih beogradskih nalogodavaca.

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član