Odbor DPS Prijestonice: Imenovanje Bratićke i Božovića u Senat Prijestonice puka provokacija Cetinjana

Imenovanje samoproklamovane “žene četnika” Vesne Bratić i Vladimira Božovića, trenutno v.d. rektora koji je poznat po razvijanju algoritma kako pozicionirati Crnu Goru u srpskom identitetskom polju i zoni ruskog uticaja, za članove Senata Prijestonice, puka je provokacija, jer ovo dvoje nemaju dodirnih tačaka sa našim gradom, a sve što Cetinje simbolizuje njima je strano.

Nadležnost Senata Prijestonice je usvajanje godišnjeg Programa razvoja Cetinja, zauzimanje stavova i davanje predloga državnim organima i organima Prijestonice o pitanjima značajnim za ekonomski, kulturni i istorijski razvoj grada. Dakle, sve to podrazumijeva dalji napredak Prijestonice Cetinja i bolji život njenih građana. Jasno je da osobe, poput Bratićke i Božovića koje pokazuju netrpeljivost i animozitet prema svemu onome što Cetinje predstavlja, a za crnogorski identitet tvrde da je izmišljen, ne treba da imaju mjesto u ovom tijelu.

Ako je neko zamislio da na ovaj način provocira i ponižava Cetinjane, onda je to nepromišljen potez, političkih diletanata koji će im se vratiti kao bumerang, jer Cetinje nikad nije pravilo kompromise sa negatorima Crne Gore.

Odbor Demokratske partije socijalista Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član