Odbor DPS Prijestonice: Filip Adžić je posljednja osoba koja treba da se oglašava u ime Cetinjana

Neko ko nedovoljno poznaje politička dešavanja u Crnoj Gori posljednjih godinu dana, čitajući jučerašnju izjavu Filipa Adžića, pomislio bi da je riječ o strastvenom borcu za interese naše Prijestonice i države Crne Gore.

Ipak, da naš sugrađanin ima barem mrvu stida, nikada se ne bi oglasio o temi koja trenutno uznemirava crnogorsku javnost, budući da je već jednom imao priliku da stane u odbranu dostojanstva države koristeći samo i isključivo svoj glas u parlamentu.

Međutim Adžić, koji sada izigrava samoproklamovanog heroja Cetinja, doslovno je pobjegao iz skupštinske klupe na funkciju u Vladu, prepuštajući sudbinu države u ruke podobnijeg partijskog kadra iz URA, spremnog da bestidno klimne glavom.

Propustivši tadašnju šansu da podigne ruku protiv Zakona o slobodi vjeroispovijesti koji štiti interese samo jedne vjerske zajednice, Filip Adžić poslao je građanima jasnu poruku o tome koliko mu je stalo do Crne Gore i svega crnogorskog.

Tako da vapaji Filipa Adžića nemaju težinu, jer jednom je besramno prepustio Crnu Goru onima koji su se ustremili protiv nje. Tada se kao Cetinjanin diskreditovao, a ako je zaista iskren u onome što je izjavio, neka se pojavi 4. ili 5. septembra sa građanima Cetinja i neka kao Cetinjanin digne glas protiv ustoličenja čovjeka koji poništava Crnogorce kao naciju i CPC kao njihovu crkvu.

Odbor DPS Prijestonice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član