Odbor DPS Prijestonice Cetinje: Niko ne mrzi nikoga tako, kao izdajnik izdanu domovinu

Građani Cetinja pokazali su da ne prihvataju i odbijaju sve pokušaje litijaškog pokreta koji, kršeći mjere nadležnih crnogorskih državnih i zdravstvenih organa, upornim pritiskom i nasilnim putem izaziva haos po Crnoj Gori, u namjeri da joj oduzme crnogorski, istorijski, državni, nacionalni i crkveni identitet. URA se ranije legitimisala kao suverenistički subjekt kojemu je na srcu bila pripadnost i ljubav prema Crnoj Gori. Ali, kako to biva kod onih koji gube uzorna ljudska svojstva u opsjednutosti služenjem tuđinskoj osvajačkoj i rušilačkoj politici, kao i vlastoljubljem, slavoljubljem i koristoljubljem, promijenili su stranu i svrstali se u sofisticirane demagoge kojima su usta puna ljubavi prema Crnoj Gori, demokratiji i napretku, a djela i želje potpuno suprotstavljeni tome. Pokušaji osnivača URA da preveslaju crnogorske glasače pričom o njihovoj građanskoj orijentaciji, od početka su bili očigledni. Nakon javno izrečenog stava njihovog predsjednika Abazovića da će nakon izbora, ako mu se ukaže prilika, praviti koaliciju sa negatorima i rušiteljima Crne Gore, isto je potvrdio i nosilac liste Demokratskog fronta koji je objasnio da se od URA očekuje koalicija sa velikosrpskim nacionalističkim strankama koje on predvodi. Zato su, svega 10 dana uoči izbora, osnivači URE na brzinu smislili novu manipulaciju predstavljajući tzv. buduću ekspertsku Vladu. Jasno je da im je cilj da “građanskom” pričom uđu u biračko tijelo suverenističkog bloka, a nakon izbora, ako bi im se pružila šansa podrže anticrnogorsku opoziciju i tako sruše Crnu Goru. Zato razočarava djelovanje URE i njenih partnera sa izborne liste CRNO NA BIJELO koji preferiraju destruktivnu politiku SPC-a i njen manipulatorski litijaški pokret.

URA se ranije legitimisala kao suverenistički subjekt kojemu je na srcu bila pripadnost i ljubav prema Crnoj Gori. Ali, kako to biva kod onih koji gube uzorna ljudska svojstva u opsjednutosti služenjem tuđinskoj osvajačkoj i rušilačkoj politici, kao i vlastoljubljem, slavoljubljem i koristoljubljem, promijenili su stranu i svrstali se u sofisticirane demagoge kojima su usta puna ljubavi prema Crnoj Gori, demokratiji i napretku, a djela i želje potpuno suprotstavljeni tome. Naš narod takve dobro poznaje. Za takve je odavno rekao: “Niko ne mrzi nikoga tako, kao izdajnik izdanu domovinu”.

Crna Gora je uvijek, pa će i ovoga puta, na častan i dostojanstven način, pobijediti one koji su je iznevjerili. Takvi nakon toga idu u istorijski zaborav. I zato pozivamo građane da dobro razmisle o misiji URE na ovim izborima i 30. avgusta daju povjerenje partiji koja je dokazala da je stub očuvanja crnogorske nezavisnosti i suvereniteta. Birajući broj 8 na glasačkom listiću, čuvamo mir, slogu, razum, ponos i crnogorski suverenitet.

Odbor DPS Prijestonice Cetinje 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član