Odbor DPS Glavnog grada: Građani Podgorice nijesu zaboravili ko je Olivera Injac

Predlog Predsjedništva Evrope sad da kandidatkinja za novu gradonačelnicu Podgorice bude njihova potpredsjednica Olivera Injac, novi je šamar u lice građanima našeg grada, ali i pravnom sistemu Crne Gore od strane pokreta nastalog na talasu tridesetoavgustovske agonije kroz koju prolazi naše društvo.

Ako Predsjedništvo Evrope sad želi potisnuti u zaborav da je Olivera Injac iz VAR sobe nadlegala akciju pokušaja poniženja Crne Gore 5. septembra 2021. godine, te da je bila jedna od direktnih saučesnika u ovom činu, građani Prijestonice svakako nijesu.

Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da je Oliveri Injac, kao javnoj funkcionerki zakonom bila propisana obaveza da prijavi svoje tačne i potpune podatke, Agencija za sprječavanja korupcije svakako nije.

Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da je Olivera Injac kao ministarka odbrane zloupotrijebila službeni položaj u aferi “kadet”, Specijalno državno tužilaštvo svakako nije.

Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da je Olivera Injac opstruirala ljudska prava kadetima Vojske Crne Gore, svaki od njih lično svakako da nije.

Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da je protiv Olivere Injac Specijalno državno tužilaštvo podiglo optužnicu, pravosudni organi svakako nijesu.

Ako je Predsjedništvo Evrope sad zaboravilo da je Olivera Injac kazala da je po sopstvenom priznanju “možda malo prekršila Ustav” dok je obavljala funkciju ministarke odbrane, crnogorska javnost svakako nije.

Ako su Evropa sad i njihovi koalicioni partneri DF, Demokrate i URA saglasni da i pored svih navedenih nepočinstava, Olivera Injac treba da bude na čelu Glavnog grada, građani i građanke Podgorice, sigurni smo i sa uvjerenjem ističemo, svakako nijesu.

Odbor DPS Glavnog grada Podgorice

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član