Odbor DPS Glavnog grada: Borovinić Bojović se zaljubila u fotelju, pa svakog mjeri spram sopstvenih aršina

Poštovana gospođo Borovinić Bojović, od kako je na državnom nivou u opoziciji, navedite nam bar jednu opštinu gdje je Demokratska partija socijalista bilo kojim sredstvom pokušala da zadrži vlast ili da opstruira rad. Da li su članovi DPS-a ti koji jure po ulicama Budve sa vatrenim oružjem da bi ubijedili prelazak iz jednog tabora u drugi, je li u Andrijevici iz DPS upadao sa lokalnim kriminalcima da onemogući održavanje sjednice Skupštine, jesu li članovi DPS upadali u Skupštinu opštine Šavnik da opstruiraju održavanje sjednice Skupštine, je li DPS bacao suzavac prilikom preuzimanja vlasti u Ulcinju? Odgovor je ne, sve ovo radile su partije sa kojima ste Vi u koaliciji.

DPS čeka svoju šansu na izborima i dočekaće je, a onda će Vam građani pokazati šta misle o nesposobnosti ljudi koji trenutno, sasvim slučajno, čine vlast u Podgorici. To što vas je povezala mržnja prema DPS-u vrlo brzo vam se obilo o glavu, a rezultat je opšte rasulo u svim djelovima sistema Glavnog grada, što će građani kazniti na vanrednim izborima. Očajnička saopštenja i vapaji da se po svaku cijenu zadrži jedinstvo u koaliciji koja je od prvog dana bila osuđena na propast neće spriječiti ono što je neminovno. I nije Vama zbog toga kriv DPS, gospođo Borovinić Bojović, nađite krivca u svojim redovima, jer šansu ste dobili i nijeste je umjeli iskoristiti, ili nijeste imali kapaciteta za to.

Razumijemo Vašu zaljubljenost u fotelju koju čuvate po svaku cijenu, pa i to da svakog mjerite spram sopstvenih aršina, ali DPS-u ne treba savjetovalište za odvikavanje od vlasti. Jedino što se pitamo je da li zaista neko ko je bio u stanju da ustoliči ljude poput Vladislava Dajkovića, kojima je jedina preporuka partijska pripadnost, i dalje ima obraza da govori o ljubavi prema vlasti i foteljma.

Odbor DPS Glavnog grada

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član