Nrekić: Ulcinjani bojkotovali Bečića, salu popunili Podgoričani

Ono što Demagozi nazivaju svojim „veličanstvenim“ skupom u Ulcinju, nije ništa drugo do turistička posjeta 50-ak njihovih aktivista iz Podgorice. Naravno da nikome iz Ulcinja nije palo na pamet da sluša što će reći i kako će im se dodvoravati demagozi ponikli iz SNP-a, čiju politiku i dan – danas kreiraju Velizar Kaluđerović i Neven Gošović, jer Ulcinjani odlično znaju šta takva ideologija sa sobom nosi. 

Ponovo je Aleksa Bečić dizanjem magle pokušao da prikrije činjenice da mu je partija, nakon očekivanog početničkog uspjeha, na proteklim lokalnim izborima doživjela strmoglav pad u četiri opštine, u kojima je na sva zvona obećavao pobjedu, koji će se defitivno nastaviti 4. februara, upravo u Ulcinju i Beranama. Tim porazima Bečić će nastaviti svoj niz poraza umjesto pobjeda, a podjele su mu svakako svojstvene, zaključno sa ovom posljednjom koju je napravio okrećući leđa partnerima iz tzv. „građanske opozicije“ i nudeći se DF-u bez obzira na to što je tek prije par mjeseci saopštio da sa DF-om prekida svaku komunikaciju. 

I nema boljeg ogledala politike Demagoga od takvih poteza, i onako je sve što javno govore u suprotnosti sa onim što zaista rade. Vide to svuda u Crnoj Gori, pa i ovdje u Ulcinju, što će Bečiću biti jasno tek 4. februara, kad umjesto pobjede bude dodao još jedan poraz na spisak svojih političkih „učinaka“. 
 
Ljoro Nrekić, nosilac liste „Ulcinj pobjeđuje – Ulqini fiton Milo Đukanović“

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član