Novović: Konatar manipuliše, da skrene pažnju sa sramnih poteza URA

Miloš Konatar nastavlja sa manipulativnom i populističkom pričom koju je njegova stranka oprobala tokom predizborne kampanje i na osnovu koje je i obezbijedila ulazak u parlament. Već mjesecima je evidentna spremnost funkcionera URA da bez relevantnog pokrića i ikakvog dokaza, etiketiraju i upiru prstom u sve one koji bi im mogli poslužiti u postizanju njihovog cilja. Nastavkom ovakve mantre, samo žele skrenuti pažnju javnosti sa svoje profiterske politike, konstantnih ispada svog predsjednika, brojnih primjera partijskog zapošljavanja, protivzakonitog djelovanja, nadajući se da će na taj način potisnuti trenutne goruće probleme.

Međutim, sve ovo im više ne prolazi kod građana, koji svakodnevno vide njihove stvarne namjere, kao i na koje su sve izdaje crnogorskih nacionalnih interesa spremni zarad vlastitog interesa, mrvica vlasti i finansijskih angažmana njihovih mentora.

Kao što smo to i do sada više puta ponovili, pozivamo i njih i sve druge, da svako eventualno kršenje zakona sa naše strane prijave nadležnim organima. Upravo onako kako smo to mi uradili skorašnjim podnošenjem inicijative Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti odluka donesenih na četvrtoj sjednici Skupštine Crne Gore. Isto tako kao što ćemo i dalje zakonitost tražiti pred sudom, a ne na društvenim mrežama i u medijima.

Radule Novović, kandidat za poslanika liste „Odlično za Crnu Goru! – Milo Đukanović“

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član