Nikolić: Vlada će pasti, svako ko glasa protiv inicijative izdao je interese građana

Nesporno je da postoji veliko nezadovoljstvo sa ovom Vladom, mi smo uradili ono što je prirodno, očekivano i odgovorno i to nezadovoljstvo koje postoji sa obije strane političkog spektra smo formulisali koristeći ustavna ovlašćenja i podnijeli tu inicijativu.

Ko će glasati za tu inicijativu? Vidim da sve češće upravo iz ovog straha o kojem sam govorio u odgovoru na prethodno pitanje provijavaju te izjave u Skupštini Crne Gore da “svako onaj ko se usudi da glasa za tu inicijativu će biti izdajnik” itd.

Ja to gledam ovako – svako ko ne glasa za ovu inicijativu će biti izdajnik interesa građana Crne Gore jer je ova Vlada pokazala da je nesposobna da vodi Crnu Goru, ona je pokazala da nema dovoljno dostojanstva da vodi Crnu Goru i ona je pokazala da zaslužuje da padne. Prema tome, ona će pasti vrlo vjerovatno čak do kraja mjeseca.

A ja vjerujem da svaki normalni dobronamjerni poslanik iz trenutne parlamentarne većine koji pristojno razmišlja o trenutnom stanju u crnogorskom društvu je naš potencijalni saveznik u činu obaranja ove Vlade.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore   

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član