Nikolić: Vijesti će svoje neistine o meni morati da pokažu na sudu

Zbog niza neistina koje se o meni već drugi put iznose u novinama i na portalu Vijesti, ovoga puta pod naslovom “Bez centa i evidencije, sto dana u najskupljem apartmanu” u obavezi sam da informišem javnost o sljedećem:

Prva neistina i gruba manipulacija, odnosi se na to da sam sto dana bio smješten u HG Budvanska rivijera. Jedina istina, koja je lako provjerljiva, je da sam u HG Budvanska rivijera boravio isključivo tokom avgusta mjeseca, i to u poslovne svrhe za vrijeme izborne kampanje. Dakle, ne sto dana, već manje od mjesec.

Druga neistina kojom se takođe želi obmanuti javnost, je da sam navodno “bez centa” boravio u HG Budvanska rivijera. Istina je da je Demokratska partija socijalista u čije ime sam boravio u Budvi, imala obavezu da plati najam sobe po punoj cijeni. (U prilogu dostavljam predračun za usluge korišćenja sobe tokom avgusta mjeseca, koji je dostavljen na adresu DPS Budva)

Treća neistina i manipulacija, odnosi se na to da je DPS navodno obezbijedila najskuplji apartman u hotelu Aleksandar. Istina je da je korišćena standardna jedinica, što je takođe lako provjerljivo.

Konačno, senzacionalno novinarstvo Vijesti osramoćeno je i pred mojom užom i širom porodicom, prijateljima i kolegama, koji su jako dobro upoznati da sam za vrijeme tih navodnih sto dana boravka u hotelu Aleksandar u Budvi, skoro svakodnevno putovao iz Podgorice za Budvu i nazad, između ostalog i zbog činjenice da mi se u tom intervalu porodila supruga.

Jasno je da je svrha plasiranja ovakvih neistina moja lična i politička diskreditacija, ali i pokušaj da se na svaki način, snizi rejting Demokratskoj partiji socijalista i ošteti povjerenje političara iz te partije, a sve u cilju da se skrene pažnja sa brojnih problema aktuelne vladajuće većine.

Pružiću priliku autoru spornog teksta da neistine koje je objavio, dokaže na sudu i objasni motive koji su ga naveli da obmanjuje javnost, i u tu svrhu zloupotrebljava moje ime.

Andrija Nikolić, član Predsjedništva i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore  

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član