Nikolić: Urednik Božovićevog IN4S portala kubanski bokser Felix Savon (FOTO)

Kubanski bokser Felix Savon, glavni je i odgovorni urednik portala IN4S čiji je nezvanični vlasnik rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović.

Očigledno je da rektor, koji je i dalje administator stranice IN4S na Facebook-u, nastavlja da se izrugava institucijama države u kojoj obavlja jednu od najvažnijih funkcija pri čemu direktno krši postojeće pravne propise.

Očigledno da sve ovo nije dovoljno da institucije konačno preduzmu radnje iz svoje nadležnosti i sankcionišu ovakvo djelovanje neregistrovanog kvaziportala koji radi suprotno zakonu i kojeg rektor Božović finansira preko offshore destinacija kako bi u Crnoj Gori širio vjersku i nacionalnu mržnju i promovisao ideju velikosprskog nacionalizma.

Demokratska partija socijalista ipak neće ćutati, već ćemo nastaviti da ukazujemo na nezakonito djelovanje rektora i IN4S-a jer će veoma brzo Crna Gora dobiti ponovo državno odgovornu Vladu koja će se pozabaviti svima onima koji na ovakav način atakuju na najvažnije crnogorske vrijednosti.

Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član