Nikolić: Tužilaštvo hitno da ispita medijske navode o nabavci kalašnjikova i eventualnom planiranju oružanog otpora za izbore 2020. godine

Navodi koji su danas objavljeni u medijima, a odnose se na transkripte prisluškivanih razgovora lica sa kriminalnim dosijeima, iz kojih slijedi da se u predvečerje posljednjih parlamentarnih izbora, iz 2020. u tim krugovima razgovaralo o nabavci kalašnjikova i oružanom otporu, zabrinuo je čitavu javnost ali očigledno ne i nadležne organe.

Začuđuje činjenica da tužilaštvo, bez komentara prelazi preko informacija koje su uznemiravajuće i koje povezuju konkretna lica iz jedne vjerske zajednice sa ljudima iz kriminalnog miljea i sugerišu na zavjeru i izazivanje haosa u državi, koji su navodno planirani, da se izbori nijesu završili onako kako je odgovaralo ovim krugovima. 

Ne želimo da vjerujemo da smijenjeni premijer svojim komentarima i očekivanjima određuje prioritete nadležnih i da zbog toga imamo nevjerovatnu ležernost institucija koje bi trebalo da budu u funkciji građana.

Ukoliko nadležni svoje prioritete formiraju u skladu sa željama političara i pod pritiscima, onda su degradirali i sebe i granu vlasti koju predstavljaju.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član