Nikolić: Sto dana Krivokapićeve Vlade – sto izgubljenih dana

Sto dana Krivokapićeve Vlade – sto izgubljenih dana za Crnu Goru. Izgubljeno je dragocjeno vrijeme. Izgubljena je reputacija Crne Gore kao građanske i moderne države. Izgubljeni su – revanšistički otjerani – profesionalci iz svih sfera državne uprave. Izgubljeni su,  nažalost, stotine i stotine ljudskih života, nemarom i neznanjem ove Vlade.

Crna Gora nema vremena za gubljenje. Građani ne žele da budu taoci klerikalnog fanatizma, zatucanosti i nekompetentnosti vlasti. Oni žele život za sebe i svoje potomke po mjerilima i standardima evropskih država. Do tog cilja malo je ostalo. Zajedno smo prelazili najteže djelove puta, krčili ga, uklanjali prepreke, i stremili samo naprijed.

Na ovih sto dana i svaki novi dan ove neznavene i nesposobne vlasti, gledaćemo kao na elementarnu nepogodu, koja je zadesila Crnu Goru, kao na neprijatno iskustvo koje nas je osnažilo da se još jače borimo.

Zato smo uvjereni da ćemo zajedničkim trudom i pregnućem nadoknaditi izgubljeno, dosegnuti cilj i životni san naše generacije, da živimo u evropskoj Crnoj Gori.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član