Nikolić: Škaljarski brat Dritan u potpunosti izgubio razum, dolazi vrijeme odgovornosti

Škaljarski brat Dritan Abazović, svjestan da se bliži kraj njegove uzurpacije vlasti i da dolazi vrijeme odgovornosti za sva nepočinstva i krivična djela koja je učinio u prethodnom periodu, izgubio je razum i tlo pod nogama.

Od histeričnih pres konferencija do samozatajnih metafora koje su besmislenije čak i od kolumni Željka Ivanovića, Abazović kao da piše roman Agate Kristi u kojem ćemo, valjda na kraju knjige, konačno saznati ko su vrhovni gospodari života i smrti u Crnoj Gori. I sav zaplet drame Abazovića, u kojem očekujemo svaki trenutak da konstatuje kako ljudi reptili, koji vjekovima žive u moračkim pećinama ispod Hotela Podgorica zapravo imaju tajno društvo koje vlada Crnom Gorom, simpatičan je za posmatranje jer se Abazović davi u mulju i brlogu koji je sam stvorio.

Ipak, svjestan i sam kako očito dolazi do kraja knjige, jer za svega nekoliko sedmica će biti samo opozicioni poslanik, škaljarski brat krenuo je u brutalnu zloupotrebu službenog položaja instrumentalizujući čitav sektor bezbjednosti, kršeće sva pravila i procedure i pokazujući time ponašanje koje podsjeća na posljednje dane vladavine Slobodana Miloševića. Pa ipak, bez obzira na sve predstave za javnost koje ovih dana organizuje u vidu lažnih dojava o bombama i racijama koje karakteriše iživljavanje nad nedužnim gostima hotela, vrijeme odgovornosti ipak dolazi brzo. I nema toga što Abazović može da uradi kako bi spriječio ono što ga čeka u narednom periodu kada će položiti račune za sve što je radio u prethodne tri godine.

Miloš Nikolić, portparol DPS-a

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član