Nikolić: Saopštenje Demohrišćanske stranke, sa mejla premijera, na temu “šta sanjam i šta mi se događa“

Saopštenje Demohrišćanske stranke, koje se distribuira sa mejla Kabineta predsjednika Vlade, pokazuje da Zdravko Krivokapić sve više gubi dodir sa realnošću. Ako mu se učinilo da je još uvijek premijer sa perspektivom da to ostane još dugo, i nama ne vjeruje, neka se raspita kod poslanika vladajuće većine „šta sanja šta mu se događa“.

Nadahnutom premijeru poručujemo da će imati puno vremena za poetiku kada se bude ratosiljao ovog teškog tereta obaveza predsjednika Vlade, koji mu je nepravedno  nametnut. Brzo će to. U međuvremenu, skrenite pažnju beogradskoj PR agenciji, koju plaćate parama svih građana, da vas tretiraju bolje, a ne da vam dostavljaju sklepana saopštenja, sa dan i po zakašnjenja.

Miloš Nikolić, portparol DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član