Nikolić: Rektor Univerziteta urednik stranice IN4S na Facebook-u, fašističkog portala koji sije mržnju

Rektor Univerziteta Crne Gore, Vladimir Božović zvanični je administrator stranice IN4S na Facebook-u što vjerovatno najbolje pokazuje kuda se Crne Gora kreće nakon ,,oslobođenja” od 30. avgusta.

Naime, samo u oslobođenoj Crnoj Gori rektor državnog Univerziteta može da bude osoba koja neskriveno stoji iza sadržaja koji na najvulgarniji način vrijeđa neistomišljenike i otvoreno raspiruje vjersku mržnju i etničku netrepeljivost, slavi genocid u Srebrenici i veliča rusku agresiju u Ukrajini u kojoj imaju i svog dopisnika Igora Damjanovića.

Rekor Božović, zagovornik “srpskog sveta” i inspirator zla koje putem svog portala sije u Crnoj Gori a inače intimus vlasnika Vijesti Željka besmislenog Ivanovića, sprda se građanima i državi Crnoj Gori dok obavljajući jednu od najvažnijih funkcija u državi, direktno podriva njene temelje rušeći građanski karakter zemlje i multikonfesionalni sklad.

Ipak, Božović može mirno da spava dok god Crna Gora bude imala institucije koje spavaju a tužilaštvu, sudstvo i AEM budu na godišnjim odmorima koji traju već skoro tri godine. Ipak, vrijeme promjena u Crnoj Gori će doći i kada Demokratska partija socijalista bude ponovo sastavni dio parlamentarne većine rad portala IN4S će biti zabranjen a svi oni koji učestvuju u razaranju države na ovaj način procesuirani za odgovornost koju snose.

Miloš Nikolić, portparol DPS-a

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član