Nikolić: Presuđeni terorista i osvjedočeni izdajnik Milan Knežević sinošnjim nastupom pokazao da je Zadruga njegov krajnji domet

Presuđeni terorista i osvjedočeni izdajnik Crne Gore Milan Knežević, pokušao je sinoć da svojim neuravnoteženim govorom podigne moral posrnulog vojvode Andrije Mandića a zapravo je nervozom koju je demonstrirao pokazao kako je i sam svjestan činjenice da će aktuelni predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nastaviti da obavlja svoju funkciju i u narednih pet godina.

Tužno je bilo posmatrati kako Knežević pokušava da svojim otrcanim i jeftinim alegorijama ostavi utisak pred svojim partijskim drugovima iz ,,vrhovne komande DF-a” kako je sve u redu a zapravo je potpuno svjestan činjenice da sva istraživanja javnog mnjenja jasno pokazuju da će nakon još jednom izbornog debakla morati da podnosi račune svojim beogradskim nalogodavcima.

Za očekivati bi bilo da se nakon još jednog izbornog poraza ovaj humorista u pokušaju i neko ko se ponosi svojim sluganstvom velikosrpskim interesima u Crnoj Gori oproba i u Zadruzi jer je to krajnji domet njegovog političkog kapaciteta. Možda će tamo, u društvu starleta i rashodovanih uličara konačno pronaći svoje mjesto i imati šansu da konačno jednom u životu i ostvari neku pobjedu. U Crnoj Gori tu šansu svakako dobiti neće jer će predstojeći izbori potvrditi da građani dobro znaju da liderstvo i politička mudrost predsjednika Đukanovića nemaju alternativu.

I na kraju, pošto je Knežević više puta u svom nastupu pominjao zatvor u Spužu – koji je vjerovatno dobro zapamtio tokom svog tromjesečnog boravka u istom, poručujemo mu da se dobro spremi jer vrijeme promjena u Crnoj Gori dolazi. A ono će ujedno značiti da bi Knežević za sva nepočinstva i izdaju državnih interesa ovoga puta umjesto ,,robijaških refrena” u Spužu mogao provesti toliko vremena da će imati kad da napiše i sabrana djela na kojima bi mu i Solženjicin pozavidio.

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član