Nikolić: Poziv SDT-a Ivanu Vukoviću nastavak političkog progona selektivnog skaj tužioca Vladimira Novovića

Poziv na saslušanje Ivanu Vukoviću, zaveden na dan rasprave kada je Klub poslanika DPS u Skupštini Crne Gore do kraja razobličio selektivnost skaj tužioca Vladimira Novovića i njegovog kuma Milorada Markovića, nastavak je političkog progona i zloupotrebe tužilaštva za korist i potrebe aktuelne parlamentarne većine.

Nakon što smo tokom skupštinske rasprave dobili i zvaničnu potvrdu naših navoda – da je ovo političko tužilaštvo te da je VDT izabran u Vladi a ne u Skupštini Crne Gore uslijedio je odgovor SDT jedini koji im je i poznat – siledžijski, sirov i nepametan.

Kumovima Novoviću i Markoviću, koji su umislili da su vrhovni autoriteti u Crnoj Gori i gospodari života i smrti poručujemo da pokušaje zastrašivanja mogu okačiti mačku o rep i da im uzalud upotreba represivnog aparata jer ideju DPS ne mogu uhapsiti.

To je ideja koju građani Crne Gore dominantno podržavaju zbog čega, sa više od 26% podrške i kontinuiranim rastom rejtinga i dalje ostajemo najjača politička partija u državi, i to je ideja koja će dovesti do pobjede evropsku i građansku politiku u našoj zemlji.

Tada će se, a taj dan dolazi brzo, otvoriti i pitanja svih zloupotreba i nepočinstava koja su oslobodioci počinili a doći će i vrijeme preispitivanja odgovornosti za selektivno postupanje tužilaštva na čijem je, suštinski, čelu Vladimir Novović.

Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član