Nikolić: Osuđujemo današnji incident na Cetinju i prijetnje predsjedničkim kandidatima, apelujemo na smirivanje strasti

Demokratska partija socijalista oštro osuđuje današnje prijetnje predsjedničkim kandidatima i incident koji se dogodio na Cetinju prilikom konvencije Evrope sad te pozivamo na smirivanje strasti u predstojećoj kampanji. Razumijemo gnijev građana Prijestonice, ali ni u jednoj situaciji, nasilje nije rješenje, te pozivamo sve da svoje političke stavove iskazuju nenasilno i tamo gdje to treba raditi – na biralištima 19. marta.

Što se tiče reakcije bivšeg lidera Evrope sad – ako je vjerovati sinošnjoj izjavi Jakova Milatovića, njegove insinuacije su, u najmanju ruku sramne, te ih odbacujemo sa indignacijom. Milojko Spajić je osvjedočeni manipulator, koji bi za početak trebalo da razjasni sve nepoznanice oko državljanstva, prebivališta, stanova, kuća i bivših i sadašnjih bračnih partnera pa tek onda da se upusti u bilo kakvu javnu polemiku.

Na kraju još jednom apelujemo na smirivanje strasti i pozivamo građane Crne Gore da ne nasijedaju na provokacije. Vrijeme promjena dolazi i predstojeća pobjeda na izborima biće najbolji odgovor na sve što je našoj državi učinjeno u prethodne tri godine. Zato izlazak na biralište mora biti jedini izbor!

Miloš Nikolić, portparol i poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član