Nikolić odgovorio PES-u: Mali pas uvijek laje iz straha i kako bi se dokazao gazdi

Saopštenja Pokreta Evropa sad kojim posljednjih dana zatrpavaju crnogorsku javnost pokušajima napada na Demokratsku partiju socijalista, još jednom potvrđuju da svaki mali pas, u želji da se dokaže gazdi, uvijek bezopasno laje i cvili kako bi sakrio sopstveni strah.

Ova alegorija vjerovatno najbolje opisuje tiradu nepismenih, nevaspitanih i lišenih političkog smisla uradaka koje PES štancuje a u kojima se ređaju političke gluposti i borba za pravilnu upotrebu padeža u rečenici.

Vjerovali smo da ćemo u PES-u imati ozbiljnog konkurenta i partiju sa kojom ćemo se u godinama pred nama iskreno nadmetati u kvalitetu političke ponude, ali umjesto toga dobili smo još jednu blijedu kopiju DF-a i Demokrata iz početnih dana čija će brzina stropoštavanja rejtinga ući u političke udžbenike.

Tako danas PES, sa jednocifrenom podrškom birača, davljenički tumara i neodoljivo podsjeća na posljednje mjesece Vlade Zdravka Krivokapića, samo što umjesto njega imamo mlađeg lažova i prevaranta Milojka Spajića koji izaziva transfer blama čitave crnogorske javnosti.

Finalno, o kriminalu i korupciji po običaju najviše pričaju oni koji su u njemu do guše pa tako i Milojko Spajić koji će prije ili kasnije morati da odgovori na pitanje koliku je štetu po državu izazvao ,,kupovinom” puta Meljine-Petijevići i koliku je ličnu korist iz toga prihodovao? Iako trenutno uživa zaštitu selektivnog skaj tužioca Vladimira Novovića i to će jednom proći i doći će vrijeme za krivičnu odgovornost za brutalnu pljačku države na svim nivoima u posljednje četiri godine.

Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član