Nikolić: Očekivan krah sastanaka, opozicija još jednom demantovala sebe

Neuspjehom sastanaka koji su se održavali u prethodna dva dana, a čija tema je bio pokušaj okupljanja na jednoj listi, opozicija je još jednom pokazala svoju slabost i snagu sujeta njenih lidera. Od samog početka, bilo je jasno da je ovaj skup osuđen na neuspjeh te da se radi o simulaciji saradnje između zavađenih političkih subjekata, koji su se sastali samo zato što je SPC to od njih tražila.

Kakav nivo povjerenja vlada među opozicijom, najbolje govori činjenica da lideri stranaka priznaju da ne mogu zajedno ni na jednu listu. Kao sto su priznali i da su svjesni kakav im je rejting  kod građana kada su izrazili spremnost da im se sklone sa očiju do završetka izbora, ne bi li im drugi donijeli pobjedu, a oni nakon toga preuzeli čelne pozicije. 

Privid međusobne saradnje, uprkos svemu, nije trajao dugo jer je već sinoć jedan od učesnika sastanka Slaven Radunović napao Bečića da je namjerno opstruirao jedinstvenu listu čime je vjerovatno ponovo pokrenuo lavinu međusobnih uvreda i napada na društvenim mrežama i medijima.

Jedina činjenica vrijedna pažnje u svemu što se dešavalo ovih dana jeste okolnost da je opozicija još jednom demantovala sebe potvrdom da od bojkota nema ništa te da će kao što smo i najavljivali svi uredno izaći na izbore. Sva ostala priča predstavlja pripremu alibija za izvjestan izborni poraz koji čeka opoziciju i na ovim izborima.

Miloš Nikolić, portparol DPS

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član