Nikolić: Namjera DPS-a nije da prebrojava, dijeli i pravi spiskove građana

Naša namjera nijednog trenutka nije bila da prebrojavamo, dijelimo i pravimo različite spiskove naših sugrađana. U tu igru upustio se neko drugi, neko kome su podjele, suprostavljanje jednih drugima, dijeljenje na vas i nas, osnovna platforma djelovanja. Ali jučerašnji pompezno najavljeni spisak zaposlenih u nikšičkim obrazovnim ustanovama koji podržavaju SPC  i njenu predizbornu kampanju, indikativan je i jasno oslikava stvarno stanje.

Naime tu podršku je potpisalo nešto manje od 5%  zaposlenih u školskim i predškolskim ustanovama u našem gradu. Ovaj procenat navodimo da opovrgnemo sve manipulacije kojim se ovih dana služe sakupljači potpisa, inače veoma unosno i popularno zanimanje odnedavno kod nas. Vođeni onom starom “ako i nije istina, ali je dobro izmišljeno” kreatori spiskova zaboravljaju na to da se na desetine hiljada Nikšičana ne nalaze na njihovim spiskovima i listama, da desetine hiljada  naših sugrađana  vjeruje u građansku, multietničku i multikonfesionalnu Crnu Goru.

Zato pozivamo kreatore ovog projekta da se manu daljeg obmanjivanja i zamajavanja javnosti sa nekim spiskovima, jer iako ste samo 5% naše populacije, taman toliko da se primaknete cenzusu, nama ste važni i trebate Crnoj Gori.

prof. dr Boris Nikolić, član IO DPS Nikšić i direktor Gimnazije “Stojan Cerović”

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član