Nikolić: Krivokapić da objasni drastičan rast prihoda i profita njegovih apoteka, pa tek onda da postavlja pitanja

Tačno mjesec dana od kada su pokušali da zapale Crnu Goru, izmišljajući molotovljev koktel kako bi imali alibi za hemijski rat protiv sopstvenih građana, grupa političkih marginalaca na državnim jaslama pokušava da besmislenim saopštenjima skrene pažnju javnosti sa sopstvene odgovornosti.

Ipak, građanima Crne Gore se ne može manipulisati ispraznim frazama koje nemaju utemeljenje u dokazima i činjenicama pa je fabrikovanim aferama nemoguće sakriti preko 800 ispaljenih bojnih otrova i gumenih metaka koji su ispaljeni pod komandom premijera 5. septembra na Cetinju na goloruke građane koji su koristili svoje Ustavom garantovano pravo.

Za tu prekomjernu upotrebu sile premijer i članovi Vlade će odgovarati pred nadležnim organima, a do tada neka premijer javnosti odgovori na sljedeća pitanja.

Premijeru Krivokapiću,

– Pojasnite poslovanje Vašeg lanca apoteka “Holos” koje krijete od momenta kad ste postali predsjednik Vlade. 

– Objasnite drastičan rast poslovanja Vaših apoteka, koje su po zvaničnom završnom računu prošle godine ostvarile ukupni prihod od 56% viši nego godinu ranije kada nijeste bili premijer.

– Objasnite podatak, takođe iz završnog računa Vaše firme, po kojem je 2020. godine ostvareni neto prihod veći za čak 76% u odnosu na godinu ranije kada nijeste bili premijer.

– Objasnite zašto ste upravljačku strukturu Instituta za ljekove i medicinska sredstva uprepodobili biznisu Vaše porodice.

– Objasnite kako ste prekršili ugovor za stan koji ste dobili od Univerziteta i godinama ga izdavali, a nijeste ni prijavljivali te prihode iako ste na to bili obavezni.

– Takođe premijeru, objasnite i odgovorite na optužbe sadašnjih i doskorašnjih poslanika parlamentarne većine, čiju podršku uživate i zahvaljući kojima ste još uvijek na funkciji, da ste švercer cigareta.

Dakle, prvo nam odgovorite na ova pitanja, i riješite afere koje se tiču vaših firmi i sumnjivog poslovanja kako bi ste dobili legitimitet da postavljate pitanja o bilo čijem drugom poslovanju i radu. 

I na kraju, gospodine Krivokapiću, sramno je pred crnogorskom javnošću upirati prstom u drugog a bestidno prećutkivati brojna pitanja i afere koje se prožimaju i koje Vas prate od dana kada ste se pojavili na političkoj sceni. Vi ste premijer, koji je progutao i ćutke prihvatio sve uvrede i poniženja od strane predstavnika DF, a sa kojima je sada zarad još malo svoje mizerne vladavine spreman pihvatiti da mu čine i Vladu. Sve to može samo beskrupulozan i nemoralan, a ne vjerujući i čestit čovjek za kakvog ste se nekada prodavali.

Miloš Nikolić, portparol DPS-a i poslanik u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član