Nikolić: Knežević u očajničkom pokušaju da obezbijedi mjesto u bekstejdžu na proslavama SNS-a

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević otputovao je na proslavu neustavnog dana Republike Srpske i jeftinim drugorazrednim humorom i uvredama na račun bivšeg predsjednika Đukanovića očigledno pokušava obezbijediti mjesto na budućim proslavama SNS-a pa makar to bilo i u bekstejdžu.

Znamo da Kneževića boli to što je zarad mrvice vlasti i mjesta dva državna sekretara stavio svoj potpis na priznanje Kosova, kao i što ga je politički novajlija Milojko Spajić deklasirao i ponizio time što je učešće njegovog političkog subjekta u vlasti uslovio manjinskom podrškom ali poručujemo mu da svoje lične frustracije ne ispoljava prema nama već prema onima koji su za njih odgovorni.

Leba i luka, ali sa narodom, govorio je Knežević sve dok se nije ispostavilo da mu je Spajićeva dubina primamljivija od svih onih koji su ga glasali iz ideoloških uvjerenja koje je on prodao za fotelju Andrije Mandića i sitne sinekure izvršne vlasti.

Na kraju, Kneževiću poručujemo da dosadni pokušaji da svaki put ispane duhovit ne završe smijehom, već vrlo često podsmijehom na njegov lični račun u odnosu na političku situaciju u koju je sam sebe doveo poslije dvodecenijskog bavljenja politikom.

Miloš Nikolić, portparol Demokratske partije socijalista Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član