Nikolić: Knežević se upleo u sopstvenu mrežu obmana

Juče je definitivno stavljena tačka na priču o famoznoj kući na Gorici, nakon objavljivanja egzaktnih činjenica i dokaza o tom objektu u izgradnji. Time je samo potvrđeno ono što smo znali od početka. Odbjegli bankar koji se krije u Londonu, mediji koji ga prate i politički subjekti koji imaju s njima podudarne interese, samo su širili i šire neistine, s ciljem da nanesu političku i moralnu štetu predsjedniku Milu Đukanoviću, i tako destabilizuju Crnu Goru.

Ova saga o kući, kao i priče o kartici, kreditu i sve podmetačine koje je do sada lice u bjekstvu lansiralo, raspala se poput balona od sapunice. Potvrda toga stigla je i danas u vidu konfuznog saopštenja u kojem Knezević, u žudnji za medijskim pažnjom, nastavlja  da plete mrežu laži u koju se već toliko upetljao, da izlaza nema. Jasno je da i njegovi glavni političko – medijski mentori prave otklon od njega, shvatajući da neistine koje lansira i za njih postaju kontraproduktivne i vraćaju im se kao bumerang. 

Vjerujemo da ovo vide i oni koji zagovaraju vaninstitucionalne forme djelovanja. Pozivamo ih da ne gube vrijeme, da ne nasjedaju podvalama i jeftinim populističkim trikovima, već da se u Skupštini posvetimo političkom dijalogu i obavezama koje nas čekaju.

Miloš Nikolić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član