Nikolić: Kampanja aboliranja lica sa potjernice

Opozicione stranke i njima bliski mediji, svjesno ili nesvjesno, već dvadesetak dana učestvuju u kampanji aboliranja lica osumljičenog za kriminalna djela, sakrivajući činjenicu da je riječ o očajničkoj borbi čovjeka sa potjernice da izbjegne pravne posljedice za djela koja mu se stavljaju na teret. 

Razumijemo da tabloidno izvještavanje, koje se bazira na tračevima, neistinama i klevetama može da diže rejtinge medija. Takođe znamo da one stranke koje su vječiti gubitnici, vide tračak nade u očajnom bjeguncu koji se skriva od pravde. Da ne spominjemo apologetske video uratke i saopštenja, kojim pojedini opozicionari iskazuju divljenje biznis sposobnostima čovjeka koji nema odgovor na pitanje, šta je uradio sa novcem deponenata u njegovim bankama. 

Potpuno je jasna strategija nekog ko izbjegava suočavanje sa zakonom, predstavljajući se kao politički disident, ne bi li za sebe obezbijedio amnestiju od neke nove, njemu ‘zahvalne’ vlasti. Međutim, nameće se pitanje, koji to interes, tako snažno motiviše medijsko-opozicioni blok da žmuri i ćuti o krivičnim djelima za koja tužilaštvo tereti bjegunca od pravde, te da piše afirmativno o tom licu, iako su ga do prije samo nekoliko mjeseci tretirali na potpuno suprotan način. Nadajmo se da su u pitanju samo politički intresi, a ne organizovana logistička podrška odbrani lica sa potjernice.

Andrija Nikolić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore 

Zakažite sastanak

Odaberite člana naše stranke sa kojim biste željeli da razgovarate i izaberite datume koji vam odgovaraju.

Naš tim će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Postanite naš član